IGNE zet nieuwe stap in groei met kapitaalversterking

Utrecht, 4 december 2023 – Het Utrechts IGNE, venture studio en tech agency, maakt met genoegen bekend dat het € 300.000 aan kapitaal heeft opgehaald. Deze financiële injectie stelt IGNE in staat om haar focus op de toekomst te versterken en haar inspanningen voor maatschappelijke impact te vergroten.

Als gevolg van deze nieuwe stap heeft medeoprichter Max Tilli, na zijn eerder vertrek als bestuurder, nu ook als aandeelhouder verlaten. De heer Tilli heeft het bedrijf helpen groeien met een initiële focus op het ontwerpen van digitale producten. Onder zijn leiderschap heeft IGNE een intern designteam opgezet en heeft hij een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de succesvolle ontwikkeling van verschillende ventures, waaronder Amulet, Mingly en TimeSteps. Zijn vertrek markeert een nieuw hoofdstuk voor IGNE en biedt ruimte voor verdere groei en innovatie.

In de komende periode zal IGNE een duidelijker onderscheid maken tussen haar venture studio en tech agency. Dit zal worden weerspiegeld in de lancering van een nieuwe website, waarbij het venture studio-gedeelte de ondernemers achter de ventures van IGNE zal benadrukken. Daarnaast zal er een kennisbank en richtlijnen worden aangeboden om ondernemers en innovators te ondersteunen bij het realiseren van hun dromen. Het tech agency-gedeelte zal de focus leggen op de expertise en de digitale producten die zijn ontwikkeld in samenwerking met klanten in verschillende projecten. Er zal ook waardevolle kennis worden gedeeld over digitale producten, AI, platforms en apps.

IGNE kijkt met enthousiasme naar de toekomst en blijft zich inzetten voor het leveren van innovatieve oplossingen die een verschil maken in de samenleving.

Over IGNE

IGNE is een Utrechtse venture studio en tech agency. Het bedrijf zet zich in voor het ontwikkelen van innovatieve technologische oplossingen die veelal een aanzienlijke sociale impact hebben. Deze oplossingen zijn gericht op het verbeteren van het leven van mensen, of het nu gaat om personen met dementie, werknemers die streven naar persoonlijke groei, of toegankelijkheid van burgerdiensten. Het bedrijf deelt mee in de ondernemersdromen van haar klanten door een samenwerkingsbenadering die verder gaat dan louter technische ondersteuning.

Voor meer informatie:

IGNE
Jeroen van Geelen
T: 06-27015930
E: jeroen@igne.nl

Let's talk

ready to ignite?

UP