We hebben een overzichtelijke en gerichte werkwijze. Als klant weet je dus altijd waar je aan toe bent.

Analyse

We beginnen met een analyse van je doelgroep, je doelstellingen en (eventueel) je huidige website. De analyse maakt het mogelijk gefundeerde keuzes te maken bij het ontwikkelen van je website.

Feature-analyseFeature-analyseDoelgroepen-analyseDoelgroepen-analyseWebsite-analyseWebsite-analyseSEO-analyseSEO-analyse

Strategie

We maken een strategie gebaseerd op de uitkomsten van de analyse en de gestelde doelen. Deze strategie staat centraal bij het ontwikkelen van je website.

Content strategieContent strategieConversie strategieConversie strategie

Design

We maken eerst schetsen van de website en verwerken deze tot een prototype. Vervolgens kunnen we de gebruikerservaring al testen voordat er iets ontworpen is. De schetsen blijven we bijschaven totdat jij tevreden bent.

 

Hierna maken we het ontwerp van je website, op basis van de schetsen. Hierbij komen de verschillende kleuren, lettertypes en schetsen samen tot een uitgewerkt ontwerp dat aansluit op de strategie.

UX DesignUX DesignWebdesignWebdesign

Development

Als het ontwerp klaar is gaan we de website daadwerkelijk bouwen. We maken gebruik van de laatste technieken, zodat je een snelle website krijgt, die goed vindbaar is en er op elk apparaat prachtig uitziet. Ook kun je je website eenvoudig zelf beheren.

Front-end developmentFront-end developmentBack-end developmentBack-end development

Je website gaat live!

Optimalisatie

Na de lancering van je website blijven we deze verbeteren. Door naar je data te kijken, kunnen we (in overleg met jou) optimalisaties doorvoeren. Zo kunnen we door middel van slimme tests conversie en gebruiksvriendelijkheid verhogen.

Conversie optimalisatieConversie optimalisatieSEO optimalisatieSEO optimalisatieWordpress optimalisatieWordpress optimalisatie

Hosting en onderhoud

Nadat je website af is zorgen wij ervoor dat deze perfect blijft werken. We maken dagelijks een backup en voeren onderhoud uit. Ook zijn we altijd bereikbaar voor al je vragen.

Persoonlijke supportPersoonlijke supportHostingHostingBack upsBack upsOnderhoudOnderhoud