IGNE Logo for backgroundStripes decoration

Samen maken we jouw concept

toekomstbestendig

IGNE is de venture studio voor techondernemers en -innovators. Samen veranderen we grote ideeën in snelgroeiende bedrijven.

Wat wij doen

Let's talk icon

We talk the talk

We zijn al jaren betrokken bij ventures in elk stadium van hun ontwikkeling. We zijn partner van startups op zolderkamers, maar doen ook zaken met grote corporates.

Footprint icon

We walk the walk

Ook zelf zijn we begonnen op een studentenkamer en hebben we ons bedrijf uit weten te breiden tot waar we nu staan. De fouten die wij hebben gemaakt, willen we jou besparen.

Approved icon

Eerst valideren,
dan investeren

Samen gaan we stapsgewijs aan de slag met jouw idee. We beginnen niet met de tech, maar gaan hier pas mee aan de slag als we jouw idee klaar hebben gestoomd voor de markt.

wie wij zoeken

An orange arrow to the right
Startfase

Het liefst sluiten wij ons al vanaf het begin bij jouw startup, of zelfs nog maar idee, aan. Door onze ervaring in te zetten in de marktverkenning helpen we jou om de kosten in het begin laag te houden en toch veel informatie op te halen.

Tech

Wij hebben de meeste ervaring, en dus ook connecties, in de techwereld. Als jouw oplossing een technische component bevat, ben jij bij ons aan het juiste adres!

Startpunt: Nederland

Niet omdat wij zo chauvinistisch zijn ingesteld, maar omdat we in de Nederlandse markt weten hoe de hazen lopen. Niet dat onze input daar stopt, we hebben al meerder bedrijven ondersteund in hun sprong over de oceaan, toch kunnen we jou het beste helpen als je start in Nederland.

Veelbelovend

Als wij bij jouw startup instappen, doen we dat ook all-in. Daarom zoeken wij wel ideeën waar wij in geloven, alleen dan zullen we samen het uiterste uit jouw startup halen!

Een klik

Als we er samen vol voor gaan, moeten we ook geloven dat we er samen vol voor kunnen gaan. Voor wij met elkaar de samenwerking echt aangaan, moet er een klik zijn, van beide kanten.

Stripes decoration
Brainstorming with post-its

Waar creativiteit & strategie samenkomen.

Als venture studio gespecialiseerd in tech startups en  startups waar tech een belangrijke rol speelt onderkennen wij de waarde van goede ideeen, en snappen we hoe ondernemers denken. Wij snappen echter ook dat het enthousiasme een valkuil kan zijn.

Met IGNE als strategisch partner voorkom jij fouten die andere ondernemers maken, doordat wij ze al gemaakt hebben of gemaakt hebben zien worden. Door actief met jou mee te denken weten we de valkuilen te vermijden, en vinden wij de juiste partners voor jouw idee. Als ervaren venture builder hebben wij de lijntjes, de kennis en de kunde in huis om jouw idee tot een succesvol bedrijf uit te bouwen. Van jou vragen we een goed idee en de juiste mindset. De rest, doen we samen.
Stripes decoration
let's talk

ready to ignite?

UP
.toekomstbestendig { overflow-wrap: break-word; }