Over ons

IGNE helpt jou om met waanzinnige weboplossingen succesvoller, slimmer en leuker te werken. Hiervoor combineren we technologie met creativiteit en strategie. Dit doen wij met een team van 7 gedreven webspecialisten.

IGNE webbureau kantoor hero afbeelding

Onze toppers

IGNE Max en Wiert overleggen ideation
Vera ontwikkelt wireframes
bart presenteert wireframes
Roeland werken op hometrainer foto
Wiert en Rink overleggen
collega bart

We dagen elkaar continu uit om een stap verder te gaan. Zowel in het ontdekken en toepassen van nieuwe technologieën als in het vinden van een nog betere oplossing voor jouw digitale uitdaging. Daag ons dus vooral uit om je ambities waar te maken.

Hiervoor maken wij ons sterk

Bij IGNE telt niet alleen puur commercieel resultaat. Bijzondere maatschappelijke en culturele initiatieven kunnen ook rekenen op onze vrijwillige steun. Zo strijden wij o.a. voor:

Kraak de Crisis

IGNE is initiator van Kraak de Crisis, een nationale competitie om Nederland veerkrachtig uit de Coronacrisis te helpen. Met partners als TNO, PwC en Drift ontvangen de drie winnende initiatieven funding én professionele coaching.

Steundekeukens.nl

Door COVID-19 maatregelen zijn veel  restaurants getroffen. IGNE heeft daarom het platform Steun de Keukens opgezet. Dit heeft veel publiciteit opgeleverd op andere op NU.nl (2x), Het Parool, RTV Utrecht, AD Amsterdam, DUIC en andere media.

Van 10.000+ bezoekers de eerste dag tot nu 500+ restaurants in 14 steden. Restaurants geven aan open te kunnen blijven door de exposure die ze krijgen.

Kom jij bij ons knallen?

Ook werken bij IGNE? Vertel ons waar jouw kwaliteiten liggen en wat voor soort werk jij blij van wordt. Wie weet versterk jij binnenkort ons team!