Projecten Over ons Contact

Website-optimalisatie

  • Nadat je website gebouwd is zitten we niet stil
  • Door goed te meten kunnen we de website aantoonbaar verbeteren
  • We kijken hiervoor naar data van daadwerkelijke bezoekers van je site

Verhoog je conversie

Bezoekers converteren kan op allerlei manieren. Een bezoeker kan een product kopen, maar ook z’n mailadres achterlaten voor een follow up. De mate waarin bezoekers zich converteren kan vrijwel altijd verhoogd worden. Door slim onderzoek te doen bijvoorbeeld, zoals met een a/b-test. Ook is het vaak interessant om te kijken naar alternatieve kanalen. Heb je wel eens overwogen bezoekers automatisch te helpen als ze lang doen over het invullen van hun betaalgegevens? Ook dit kan de conversie optimaliseren.

Maak je website beter vindbaar

Om er voor te zorgen dat je website goed vindbaar is voeren we verschillende SEO optimalisaties uit. Het doel van SEO (Search Engine Optimization) is het optimaliseren van de vindbaarheid van je website. Door het schrijven van goede teksten, overzichtelijke code en een heldere indeling kunnen we er voor zorgen dat je website hoger in Google komt te staan en je uiteindelijk meer bezoekers krijgt.

Laat Wordpress beter presteren

WordPress is een van de meest populaire content management systemen voor websites. Voor veel van onze projecten gebruiken we WordPress, omdat we daar ruime ervaring mee hebben en het een gebruiksvriendelijk en veel gebruikt systeem is. Door WordPress te optimaliseren zorgen we dat je website snel blijft werken. Dit doen we onder andere door het toepassen van caching, het beperken van het aantal plug-ins en de juiste serverconfiguratie.

Wiert Omta
Strategy & Development

Wij zijn jouw digitale partner

Advies nodig? Bel ons op 030 207 2112 of

Stuur ons een bericht

Wie zijn we?

Wij zijn IGNE; een fris internetbureau in Utrecht. We maken goed doordachte websites waardoor jouw bedrijf online resultaten behaalt. Sinds 2013 helpen we bedrijven te groeien door online beter in te zetten.

Onze missie

Wat begonnen is als een passie voor het verbeteren van online producten, is uitgegroeid tot onze missie: bedrijven helpen online resultaten te behalen. Op basis van data maken we de keuzes die leiden tot het beste product.