Website-optimalisatie

  • Nadat je website gebouwd is zitten we niet stil
  • Door goed te meten kunnen we de website aantoonbaar verbeteren
  • We kijken hiervoor naar data van daadwerkelijke bezoekers van je site

Verhoog je conversie

 

Bezoekers converteren kan op allerlei manieren. Een bezoeker kan een product kopen, maar ook z’n mailadres achterlaten voor een follow up. De mate waarin bezoekers zich converteren kan vrijwel altijd verhoogd worden. Door slim onderzoek te doen bijvoorbeeld, zoals met een a/b-test. Ook is het vaak interessant om te kijken naar alternatieve kanalen. Heb je wel eens overwogen bezoekers automatisch te helpen als ze lang doen over het invullen van hun betaalgegevens? Ook dit kan de conversie optimaliseren.

Maak je website beter vindbaar

 

Laat WordPress beter presteren

 

WordPress is een van de meest populaire content management systemen voor websites. Voor veel van onze projecten gebruiken we WordPress, omdat we daar ruime ervaring mee hebben en het een gebruiksvriendelijk en veel gebruikt systeem is. Door WordPress te optimaliseren zorgen we dat je website snel blijft werken. Dit doen we onder andere door het toepassen van caching, het beperken van het aantal plug-ins en de juiste serverconfiguratie.

Bij IGNE telt niet alleen puur commercieel resultaat. Bijzondere maatschappelijke en culturele initiatieven kunnen ook rekenen op onze vrijwillige steun. Zo strijden wij o.a. voor:

Kraak de Crisis

IGNE is initiator van Kraak de Crisis, een nationale competitie om Nederland veerkrachtig uit de Coronacrisis te helpen. Met partners als TNO, PwC en Drift ontvangen de drie winnende initiatieven funding én professionele coaching.

Steundekeukens.nl

Door COVID-19 maatregelen zijn veel  restaurants getroffen. IGNE heeft daarom het platform Steun de Keukens opgezet. Dit heeft veel publiciteit opgeleverd op andere op NU.nl (2x), Het Parool, RTV Utrecht, AD Amsterdam, DUIC en andere media.

Van 10.000+ bezoekers de eerste dag tot nu 500+ restaurants in 14 steden. Restaurants geven aan open te kunnen blijven door de exposure die ze krijgen.