Projecten Over ons Contact

Website development

  • Onze sites zijn responsive, SEO-geoptimaliseerd en razendsnel
  • Je kunt je site eenvoudig zelf beheren
  • We schrijven overzichtelijke en duidelijke code volgens de laatste standaarden

Front-end development

Dit is de code van de dingen die je ziet op een website: blokken, kleuren, foto’s, etc. We vertalen je ontwerp of idee naar code zodat deze door je browser weergegeven kan worden. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je website snel laadt en goed weergegeven wordt op mobieltjes of tablets. Door bij het schrijven van de front-end code rekening te houden met SEO standaarden, is jouw website goed doorzoekbaar door zoekmachines.

Back-end development

Aan een website die er alleen mooi uit ziet, heb je niet zoveel zolang deze niet functioneel is. We bouwen een back-end in zodat je zelf je website kunt beheren. Voor elk project kiezen we het beste beheersysteem dat we volledig laten aansluiten op jouw ontwerp. Zo kun je ieder aspect van de website eenvoudig beheren en bijvoorbeeld nieuwe pagina’s of foto’s toevoegen. Mocht je hulp nodig hebben, dan kun je ons altijd bellen.

Wiert Omta
Strategy & Development

Wij zijn jouw digitale partner

Advies nodig? Bel ons op 030 207 2112 of

Stuur ons een bericht

Wie zijn we?

Wij zijn IGNE; een fris internetbureau in Utrecht. We maken goed doordachte websites waardoor jouw bedrijf online resultaten behaalt. Sinds 2013 helpen we bedrijven te groeien door online beter in te zetten.

Onze missie

Wat begonnen is als een passie voor het verbeteren van online producten, is uitgegroeid tot onze missie: bedrijven helpen online resultaten te behalen. Op basis van data maken we de keuzes die leiden tot het beste product.