Website development

  • Onze sites zijn responsive, SEO-geoptimaliseerd en razendsnel
  • Je kunt je site eenvoudig zelf beheren
  • We schrijven overzichtelijke en duidelijke code volgens de laatste standaarden

Front-end development

 

Dit is de code van de dingen die je ziet op een website: blokken, kleuren, foto’s, etc. We vertalen je ontwerp of idee naar code zodat deze door je browser weergegeven kan worden. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je website snel laadt en goed weergegeven wordt op mobieltjes of tablets. Door bij het schrijven van de front-end code rekening te houden met SEO standaarden, is jouw website goed doorzoekbaar door zoekmachines.

Back-end development

 

Aan een website die er alleen mooi uit ziet, heb je niet zoveel zolang deze niet functioneel is. We bouwen een back-end in zodat je zelf je website kunt beheren. Voor elk project kiezen we het beste beheersysteem dat we volledig laten aansluiten op jouw ontwerp. Zo kun je ieder aspect van de website eenvoudig beheren en bijvoorbeeld nieuwe pagina’s of foto’s toevoegen. Mocht je hulp nodig hebben, dan kun je ons altijd bellen.

Bij IGNE telt niet alleen puur commercieel resultaat. Bijzondere maatschappelijke en culturele initiatieven kunnen ook rekenen op onze vrijwillige steun. Zo strijden wij o.a. voor:

Kraak de Crisis

IGNE is initiator van Kraak de Crisis, een nationale competitie om Nederland veerkrachtig uit de Coronacrisis te helpen. Met partners als TNO, PwC en Drift ontvangen de drie winnende initiatieven funding én professionele coaching.

Steundekeukens.nl

Door COVID-19 maatregelen zijn veel  restaurants getroffen. IGNE heeft daarom het platform Steun de Keukens opgezet. Dit heeft veel publiciteit opgeleverd op andere op NU.nl (2x), Het Parool, RTV Utrecht, AD Amsterdam, DUIC en andere media.

Van 10.000+ bezoekers de eerste dag tot nu 500+ restaurants in 14 steden. Restaurants geven aan open te kunnen blijven door de exposure die ze krijgen.