Projecten Over ons Contact
  • We maken een gelikte website die jouw merk tot leven brengt
  • Vorm en functie gaan bij ons hand in hand. We denken eerst goed na over de gebruikerservaring
  • Voortbouwen op jouw huisstijl of een frisse start

Het begint met goede gebruikerservaring: UX design

UX staat voor User Experience; de gebruikservaring die een bezoeker heeft op jouw website. We zijn altijd bezig met het creëren van de optimale gebruikerservaring.  We doen onderzoek naar jouw doelgroep en hoe we deze het beste kunnen benaderen.

Hierna maken we wireframes. Dit zijn schetsen van de verschillende pagina’s van de website. We maken van deze wireframes een werkend prototype. Hierdoor kunnen we je website testen bij je doelgroep, voordat we met de stijl van je website aan de haal gaan.

Een goed ontworpen website is het halve werk.

Je website moet er gelikt uit zien. Het is ten slotte het visitekaartje van je bedrijf. Door gebruik te maken van frisse kleuren, mooie  afbeeldingen en strakke lettertypes, komt jouw merk tot leven. Wij vinden dat een website er goed uit moet zien, maar dit mag niet ten koste gaan van het functionaliteit. Door eerst een UX design te maken, kunnen we dit toepassen in het webdesign. Het resultaat is een mooie website die ook gebruiksvriendelijk is.

Wiert Omta
Strategy & Development

Wij zijn jouw digitale partner

Advies nodig? Bel ons op 030 207 2112 of

Stuur ons een bericht

Wie zijn we?

Wij zijn IGNE; een fris internetbureau in Utrecht. We maken goed doordachte websites waardoor jouw bedrijf online resultaten behaalt. Sinds 2013 helpen we bedrijven te groeien door online beter in te zetten.

Onze missie

Wat begonnen is als een passie voor het verbeteren van online producten, is uitgegroeid tot onze missie: bedrijven helpen online resultaten te behalen. Op basis van data maken we de keuzes die leiden tot het beste product.