Webdesign

  • We maken een gelikte website die jouw merk tot leven brengt
  • Vorm en functie gaan bij ons hand in hand. We denken eerst goed na over de gebruikerservaring
  • Voortbouwen op jouw huisstijl of een frisse start

Het begint met goede gebruikerservaring: UX design

UX staat voor User Experience; de gebruikservaring die een bezoeker heeft op jouw website. We zijn altijd bezig met het creëren van de optimale gebruikerservaring. We doen onderzoek naar jouw doelgroep en hoe we deze het beste kunnen benaderen.

Hierna maken we wireframes. Dit zijn schetsen van de verschillende pagina’s van de website. We maken van deze wireframes een werkend prototype. Hierdoor kunnen we je website testen bij je doelgroep, voordat we met de stijl van je website aan de haal gaan.

Een goed ontworpen website is het halve werk.

 

Je website moet er gelikt uit zien. Het is ten slotte het visitekaartje van je bedrijf. Door gebruik te maken van frisse kleuren, mooie afbeeldingen en strakke lettertypes, komt jouw merk tot leven. Wij vinden dat een website er goed uit moet zien, maar dit mag niet ten koste gaan van het functionaliteit. Door eerst een UX design te maken, kunnen we dit toepassen in het webdesign. Het resultaat is een mooie website die ook gebruiksvriendelijk is.

Bij IGNE telt niet alleen puur commercieel resultaat. Bijzondere maatschappelijke en culturele initiatieven kunnen ook rekenen op onze vrijwillige steun. Zo strijden wij o.a. voor:

Kraak de Crisis

IGNE is initiator van Kraak de Crisis, een nationale competitie om Nederland veerkrachtig uit de Coronacrisis te helpen. Met partners als TNO, PwC en Drift ontvangen de drie winnende initiatieven funding én professionele coaching.

Steundekeukens.nl

Door COVID-19 maatregelen zijn veel  restaurants getroffen. IGNE heeft daarom het platform Steun de Keukens opgezet. Dit heeft veel publiciteit opgeleverd op andere op NU.nl (2x), Het Parool, RTV Utrecht, AD Amsterdam, DUIC en andere media.

Van 10.000+ bezoekers de eerste dag tot nu 500+ restaurants in 14 steden. Restaurants geven aan open te kunnen blijven door de exposure die ze krijgen.