Projecten Over ons Contact

Online strategie

  • Een goede strategie om je doelstellingen te behalen
  • Haal een hogere conversie door goede content

Een sterk verhaal dat je klanten willen lezen

Het belangrijkste onderdeel van een website is de inhoud; de content. Bezoekers komen immers voor de inhoud van de website. Wij maken altijd eerst een contentstrategie voordat we aan het ontwerp van de website beginnen. Het ontwerp moet immers de content ondersteunen en niet andersom. Een goede contentstrategie zorgt ervoor dat je bezoeker de antwoorden kan vinden op zijn of haar vragen, dit zorgt er uiteindelijk voor dat je website je doelstelling mogelijk maakt.

Bereik nieuwe klanten met je website

Je website heeft als uiteindelijke doel om je bezoekers iets te laten doen. Of dit nu het kopen van een product is, het reageren op een blogpost of het sturen van een mail. Wanneer je bezoeker zo’n handeling uitvoert spreek je van een conversie. In de conversiestrategie beschrijven we hoe we er voor gaan zorgen dat gebruikers converteren, zo zorgen we ervoor dat je website goed converteert.

Wiert Omta
Strategy & Development

Wij zijn jouw digitale partner

Advies nodig? Bel ons op 030 207 2112 of

Stuur ons een bericht

Wie zijn we?

Wij zijn IGNE; een fris internetbureau in Utrecht. We maken goed doordachte websites waardoor jouw bedrijf online resultaten behaalt. Sinds 2013 helpen we bedrijven te groeien door online beter in te zetten.

Onze missie

Wat begonnen is als een passie voor het verbeteren van online producten, is uitgegroeid tot onze missie: bedrijven helpen online resultaten te behalen. Op basis van data maken we de keuzes die leiden tot het beste product.