Projecten Over ons Contact

Support en hosting

  • We staan altijd voor je klaar om je te helpen met vragen en problemen
  • Betrouwbare hosting zodat je website altijd online is
  • We voeren tijdig onderhoud uit zodat je website perfect blijft werken
  • We zorgen voor goede back-ups zodat je data altijd veilig is

Persoonlijke support voor al je vragen

Persoonlijke support staat bij ons hoog in het vaandel. Als je vragen hebt kun je altijd telefonisch of per email bij ons terecht.

Betrouwbare hosting voor een supersnelle website

Om een website te kunnen vinden op internet moet deze ergens gehost worden. Dit betekent dat de website op een server wordt geplaatst zodat je bezoekers deze kunnen vinden. Bij IGNE kijken we altijd naar de locatie van je bezoekers bij het bepalen van de meest geschikte webhost. Verder werken we alleen samen met betrouwbare websitehosters die regelmatig onderhoud plegen om downtime te voorkomen. Op deze manier zorgen we dat jouw website optimaal presteert.

Je data altijd veilig door automatische back-ups

Het maken van een back-up is erg belangrijk, hoeveel voorzorgsmaatregelen je ook neemt, er kan altijd iets misgaan. Door dagelijks back-ups van je website te maken kan er geen data verloren gaan. De back-ups slaan we extern op zodat deze veilig en apart van de server met de website staan. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan kunnen we deze back-up terugzetten zodat je website snel weer online is.

Onderhoud voorkomt problemen

We hebben een uitgebreid onderhoudspakket en controleren automatisch of er updates beschikbaar zijn en voeren deze snel door zodat je website up to date is, goed blijft werken en stevig beveiligd is. Uiteraard zorgen we ervoor dat er altijd een back-up wordt gemaakt voordat we updates doorvoeren, zo voorkomen we onregelmatigheden op jouw website.

Wiert Omta
Strategy & Development

Wij zijn jouw toekomstige digitale partner

Bel direct 030 207 2112 of

Stuur ons een bericht

Wie zijn we?

Wij zijn IGNE; een fris internetbureau in Utrecht. We maken goed doordachte websites waardoor jouw bedrijf online resultaten behaalt. Sinds 2013 helpen we bedrijven te groeien door online beter in te zetten.

Onze missie

Wat begonnen is als een passie voor het verbeteren van online producten, is uitgegroeid tot onze missie: bedrijven helpen online resultaten te behalen. Op basis van data maken we de keuzes die leiden tot het beste product.