Projecten Over ons Contact

Toogethr

Prijswinnend Mobility Platform met oplossingen voor ridesharing, parkeerplaatsen en evenementen

Sustainable Startup

Toogethr werkt aan een groenere, mobielere samenleving. Dit doen ze met drie platforms: Ridesharing, Events en Parking. Onder andere Schiphol, Accenture en Politie Nederland maken hier gebruik van. IGNE maakt de websites voor alle platforms en de online activatie van nieuwe gebruikers.

Sales via de website

De website wordt gebruikt voor B2B-sales. Via klantcases komen bezoekers op landingspagina’s waar ze een brochure kunnen downloaden. Elke download wordt door het salesteam opgevolgd. Deze funnel is geoptimaliseerd door A/B-tests.

“ Voor onze website waren we op zoek naar een creatieve partij die snel kan schakelen. Wij groeien snel en met IGNE hebben we een partner die op een creatieve manier kan meedenken en meegroeien naar verschillende landen en markten. “

Joost Bijlsma
Co-founder Toogethr

Online activatie

Hoe zorg je ervoor dat werknemers de Toogethr-app gaan gebruiken? Onze oplossing hiervoor is slimme online marketing. Advertenties sturen je naar een bedrijfsspecifieke landingspagina. Hier vul je je mailadres in en krijg je een downloadlink. App geïnstalleerd? Nodig je collega’s uit en share a ride. App nog niet geïnstalleerd? Dan sturen we je automatisch een herinnering.

Een activatiecampagne leverde voor onze oplossing hooguit honderd gebruikers per keer op. Na onze oplossing werden dit meer dan duizend gebruikers per campagne.

Leaderboard

Om gebruikers te prikkelen meer samen te rijden, hebben we een leaderboard ontwikkeld. Werknemers kunnen zien hoeveel ritten er in totaal in hun bedrijf zijn gedeeld. Ook zien ze wie er de meeste heeft gedeeld en hoeveel punten deze persoon heeft.

Wiert Omta
Strategy & Development

Wij zijn jouw digitale partner

Advies nodig? Bel ons op 030 207 2112 of

Stuur ons een bericht