Voetbalwedstrijden voorspellen met Artificial Intelligence

Platform: SoccerBright

Concept

Het goed voorspellen van voetbalwedstrijden is een expertise die niet veel mensen beheersen. Soccerbright denkt daar anders over. Op basis van geavanceerde AI-algoritmes voorspelt Soccerbright, met indrukwekkende zekerheid, voetbalwedstrijden in alle grote competities van Europa. Soccerbright biedt deze voorspellingen online aan.

Werkwijze

In het doelgroepen-onderzoek hebben we twee typen eindgebruikers geïdentificeerd: kansspelers en voetballiefhebbers. IGNE heeft een platform ontwikkelt dat aansluit op de wensen van deze eindgebruikers. Door het tonen van gedetailleerde statistieken en resultaten wordt de doelgroep uitgedaagd voorspellingen af te nemen.

Resultaat

Samen hebben wij de identiteit en het platform van SoccerBright vormgegeven. IGNE heeft zich als strategisch partner opgesteld en samen met SoccerBright het pricing-model en een refer-a-friend strategie gerealiseerd.

Marc Smit

Founder Soccerbright

Uitermate goede club om mee samen te werken. Ze hebben veel extra ideeën die erg waardevol zijn, kunnen wat ze beloven, en leveren af binnen budget en tijd

Kunnen complexe platforms bouwen, geïntegreerd met betalingsmogelijkheden en kunnen ook ingewikkelde berekeningen integreren in de website. Ideale combinatie van plezierige samenwerking en zakelijkheid. Ook hele goede ideeën over logo's, uitstraling van website, en gevoel of iets wel of niet aanslaat bij de doelgroep. Ook goede doelgroep analyse. Kort samengevat: ideale partner!