King of the Court

Beachvolleybalfestival in Antwerpen, Hawaii, Los Angeles en Utrecht. Uitgezonden in 47 landen wereldwijd.

King of de Court op de kaart zetten

De nieuwe spelvorm van Beachvolleybal met de kracht van de technologie van nu. Met een online ervaring rondom de sport krijgt beachvolleybal de optimale ervaring voor bezoekers en spelers. Met wereldwijd bekijks van de pers moeten steden en partners aangetrokken worden.

King of the Court volleybal actie foto

Het sportfestival anno nu

IGNE is in gesprek gegaan met zowel beachvolleyballers als bezoekers. IGNE heeft aan tientallen beachvolleyballers en bezoekers bezoekers gevraagd wat zij vonden passen bij de sportfestivalervaring anno nu. Hierin kwam naar voren dat iedereen altijd op de hoogte wil zijn van alles rondom zijn of haar favoriete team en wat de regels zijn van de nieuwe spelvorm.

King of the Court hero homepage mockup

Festival Companion

Daarnaast bleek dat tijdens het festival bezoekers andere informatie willen dan in de aanloop naar het festival. Om deze kloof te vullen is er een companion site ontwikkeld die zich focust op praktische zaken rondom het festival. Naarmate het festival zich over de wereld verplaatst, verandert de informatie mee.

King of the Court mobiel mockup pagina's

Dynamisch inzetbaar

Door de website op te bouwen met verschillende cards kan de informatie gedurende het festival veranderen. Zo is de website voor elke bezoeker altijd relevant. Bezoekers ervaren King of the Court door goede en dynamische informatievoorziening optimaal.

Bekijk hier de aftermovie van King of the Court 2018.