Beachvolleybalfestival in Antwerpen, Hawaii, Los Angeles en Utrecht. Uitgezonden in 47 landen wereldwijd.

Platform: King of the Court

King of de Court op de kaart zetten

De nieuwe spelvorm van Beachvolleybal met de kracht van de technologie van nu. Met een online ervaring rondom de sport krijgt beachvolleybal de optimale ervaring voor bezoekers en spelers. Met wereldwijd bekijks van de pers worden steden en partners aangetrokken.

IGNE is in gesprek gegaan met zowel beachvolleyballers als bezoekers. IGNE heeft aan tientallen beachvolleyballers en bezoekers bezoekers gevraagd wat zij vonden passen bij de sportfestivalervaring anno nu.

De belangrijkste les was dat bezoekers veelal voor een specifiek team komen, waar ze volledig van op de hoogte willen blijven.

Festival Companion

Ook bleek dat bezoekers tijdens het festival andere informatie willen dan in de periode voor het festival. Om deze kloof te vullen is er een companion site ontwikkeld die zich focust op praktische zaken rondom het festival.

Naarmate het festival zich over de wereld verplaatst, verandert de informatie mee.

Dynamisch inzetbaar

Door de ontwikkeling van dynamische componenten sluit de informatie optimaal aan op het festival en het toernooi op dat moment. Dit zorgt voor een continu relevante website voor alle bezoekers.