Wij zijn IGNE, een webdesign bureau uit Utrecht.

Ons doel is om jouw bedrijf op de kaart te zetten, te helpen groeien en om je klanten te voorzien van de beste gebruikerservaringen. We maken producten die voor conversie zorgen en waar gebruikers blij van worden.

Screenshot of application

Onze partners

Dit is wat we doen

Vanuit onze studio op de Maliebaan in Utrecht maken we websites, webapps, platforms en api's. Hiervoor hebben wij alle kennis aan boord, waardoor we snel te werk kunnen gaan. Ben je net begonnen? Weet je niet meer waar je moet zoeken? Of wil je juist doorgroeien? Wij weten wat je nodig hebt.

Screenshot of small App

Samenwerken?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Laat het ons weten, dan maken we graag kennis tijdens een vrijblijvende afspraak.

Aanpak

Onze aanpak bestaat uit 5 fases. Aan de hand van de agile-methode worden de fases ingedeeld. Hierdoor zijn we flexibel tijdens de fases en kunnen we versnellen of een fase herhalen als dat nodig is.

Tijdens de onderzoeksfase bekijken we jouw markt, welke concurrenten er zijn en bovenal wat de beoogde doelgroep is. Ook brengen we de resultaten van de huidige website in kaart. Deze gegevens zijn het fundament van een goed bedachte website.

Bij de ontdekkingsfase houden we samen met jou verschillende workshops. We achterhalen wie je precies bent, hoe je gezien wilt worden en welke strategie het beste toegepast kan worden.

Met de resultaten van het onderzoek en de workshops maken we een wireframe - een protoype van de website. Deze breiden we stap voor stap uit en ondertussen plannen we meerdere testmomenten met gebruikers. Door tijdens het ontwerp te testen kunnen we eenvoudig en snel aanpassen. Zo zetten we meteen een sterk product neer. Het prototype werken we uiteindelijk om tot een compleet ontwerp inclusief handleiding voor de vormgeving.

Aan de hand van het ontwerp bouwen we de website. Hierbij gebruiken we de nieuwste technieken en trends. De oplossing staat centraal, daarom kiezen we het systeem wat hier het beste bij past.

Samen met jou lanceren we de website, maar hier houdt het niet op. Eenmaal online blijven we de website analyseren. Aan de hand van verschillende data kijken we welke onderdelen beter moeten.

Bruikbaar en herbruikbaar

We zijn niet zomaar een webbouwer uit Utrecht. Bij IGNE hebben we oog voor een lange levensduur van onze producten. Je kunt ze zelf bijhouden en aanpassen. Tijdens de opleverfase leren we je hoe je dat zelf kunt doen. Heb je een grote aanpassing nodig of kom je er even niet uit? Dan staan we altijd voor je klaar.

Screenshot of App in Browser

Onze cultuur

We zetten de gebruiker op één

Vanaf de eerste schets staat de gebruiker bij ons op één. Door onderzoek naar de wensen en behoeften, maar ook de pijnpunten van de gebruiker weten we waarom men naar jouw website komt. Door de wireframes, prototypes en designs doorlopend te testen met de gebruikers kunnen we de ervaring tot in de puntjes perfectioneren.

We vergroten je voorsprong

Door een sterke marketingstrategie te combineren met doordacht design en voortdurende verbetering van de website doen we er alles aan om je doelstellingen te behalen. Samen met jou.

Wij zijn één team

Als we een opdracht met je aangaan werken we niet voor je, maar met je. Jij wordt lid van ons team. Iedereen binnen ons team kent elkaar. We kennen elkaars sterktes en zwaktes. Tijdens de workshops horen we graag van jou welke ideeën je hebt en waar je kansen ziet.

We blijven je uitdagen

De digitale wereld verandert continu. Wij zijn op de hoogte van de trends van nu en morgen en deze kennis delen we met jou. Samen kijken we naar nieuwe manieren om je product of merkt optimaal te laten functioneren.

Wie stoppen niet na de finish

Na de oplevering blijven we met je samenwerken. We houden de website nauwlettend in de gaten. Aan de hand van de verzamelde data weten we waar we aan moeten werken en welke kansen er liggen.

Waarom doen wij dit?

Wij zijn een team gedreven probleemoplossers uit Utrecht. We worden blij van vernieuwende designs. We bouwen slimme websites voor merken en bedrijven die durven te innoveren en op hun manier proberen om de wereld beter te maken. Onze websites zijn elegant, doordacht en hebben meetbare impact. Zo werken we samen aan jouw succes.

Screenshot of small App

Samenwerken?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Laat het ons weten, dan maken we graag kennis tijdens een vrijblijvende afspraak.